Har du tänkt på varför våra husdjur sover så mycket om dagarna? Vad är det egentligen som händer på natten när alla människor gått och lagt sig? I boken får vi följa Kanins fest som tar en oväntad vändning under natten. Kommer allt att vara som vanligt på morgonen?

Om Party! Party!

Detta är en bilderbok för åldersgruppen 3 -7 år om längtan efter vänskap, om oro, förhoppningar, glädje och fest, känslor som förkroppsligas av Kanin. Under en enda natt upplever han sin stora fest tillsammans med inbjudna vänner plus några oinbjudna. Vad som helst kan hända… och händer!

Författare och illustratör: Maria Poll
ISBN: 978-91-637-8175-9
Fyrfärg: 32 s.
Tryck: Print in Baltic JSC, 2016
Åldersgrupp: 3-6 år
Språk: Svenska
Utgivning som pappersbok: 2016
Ämnen: Husdjur, Vänner, Vänskap, Fest, Ensamhet

 

Boken finns att köpa online hos Adlibris och Bokus.
Här kan du läsa omdömen om Party! Party!

Författaren och illustratören Maria Poll

Maria Poll är född och uppvuxen i Söråker utanför Sundsvall men bor sedan 10 år tillbaka i Göteborgstrakten där hon är verksam arkitekt och illustratör. Hon arbetar främst med barnboksillustrationer och illustrerar både egna och andras manus. Maria Poll har tidigare illustrerat en barnbilderbok, Piraterna och regnbågsskatten av Sara Berg och Karin Frimodig, Olika förlag (2015). Party! Party! är hennes debutbok som både författare OCH illustratör. ”Min drivkraft i skapandet är humor och att visa att människor är komplexa och operfekta. Jag har tecknat under hela mitt liv och eftersom min far arbetade på pappersbruk hade jag alltid fri tillgång till ritpapper under uppväxten vilket bidrog till ett intensivt bildskapande. När jag efter gymnasiet flyttade till Göteborg växte intresset och blev mer och mer professionellt med konstutbildning på KV Konstskola och arkitektutbildning på Chalmers. Jag illustrerar för att jag vill berätta historier och skildra karaktärer som jag tycker syns för lite i de bilder vi ser omkring oss. Karaktärer som skildrar hur de flesta människor är; deras drömmar, små hjältedåd, fel och brister. Det som är speciellt med att teckna barnböcker är att man får gå tillbaka till den fantasivärld som hör barndomen till vilket ger en större frihet i tecknandet. ”